Siirry sisältöön
Yrityksille

Yrityksille

Lanseeraa. Lisää brändin tunnettuutta. Suunnittele kampanja, jossa vain mielikuvitus on rajana. Kohtaamismediassa teet tavoitteistasi totta.

Kohtaamismediassa on voimaa: missään muussa mediassa et luo samanlaista inhimillistä suhdetta asiakkaasi kanssa. Messuilla kohtaat tuhansia ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa, ja kampanjasuunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Tee kauppaa, lanseeraa ja lisää brändisi tunnettuutta; räätälöity kohderyhmä odottaa juuri sinua. 

Tapahtuma

TastePro esittelee ketterän, maksimaalista hyötyä tuottavan tapahtumakonseptin. Kohtaa koko ala, tee kauppaa ja lisää brändisi tunnettuutta modernissa myyntitapahtumassa.

Osallistu

Valitse sopivankokoinen osasto, ja toimita tarvittava brändiaineisto meille. Rakennamme osaston valmiiksi, joten sinä voit keskittyä tuloksen tekemiseen.

Smart-ratkaisujemme avulla keräät erinomaisia liidejä, sovit tapaamisia juuri oikeiden ihmisten kanssa jo ennen messuja sekä tavoitat potentiaaliset asiakkaat ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen. 

Ohjelma

TastePron monipuolinen ohjelma haastaa, keskustelee, inspiroi ja oivalluttaa. Tutustu myös mahdollisuuksiin osallistua ohjelmaan omalla puheenvuorollasi!

Huolella suunniteltu messuosallistuminen kasvattaa brändin tunnettuutta, vahvistaa brändimielikuvaa sekä edistää myyntiä. Alta löydät liudan ohjeita messuosallistumisen suunnitteluun. Myös tapahtumatiimi auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä – ota yhteyttä!

Ohjeet ja luvat

Ripustukset, elintarvikkeiden myynti, langattomat yhteydet, tavarantoimitukset? Vastaukset useimpiin kysymyksiin löytyvät ohjeet ja luvat -osiosta.

Onnistu messuilla

Oppaastamme löydät vinkit onnistuneeseen messuosallistumiseen: